top of page

Csi ontsteking

We zijn verdeler voor CSI ontstekingen. 
We kunnen zowel een standaard ontsteking monteren voor iedere engelse wagen maar ook uw wagen voorzien van programmeerbare ontsteking volgens uw eigen specificaties

de8b840c-994a-42be-a7b4-c71cd16db0a1.png

Special for British Classic Cars

De Classic Sport Ignition is een volledig elektronische ontsteking ingebouwd in een originele behuizing.  Door de mechanische vervroeging met contactpuntjes en veertjes te vervangen door elektronica, met daarin 16 geprogrammeerde curves, kunnen wij uw auto op ieder toerental voorzien van het juiste ontstekingstijdstip. Door de toevoegingen aan de moderne benzine, zijn de eigenschappen drastisch gewijzigd, waardoor ze vaak niet meer overeenkomen met de oude fabrieksinstellingen van uw auto.

 

In onze programmatuur is hier rekening mee gehouden. Dit garandeert een optimale verbranding, waardoor uw motor beter presteert bij alle toerentallen. Door de sterkere vonk en de nauwkeurige timing, start de motor makkelijker en loopt hij stationair regelmatiger. Doordat u tussen verschillende curves kunt kiezen, kunt u vermogen- en/of koppelwinst behalen.

"Moderne techniek

in een originele behuizing!"